Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o ține în brațe pe micuța Josephine, iar fanii au reacționat imediat. Aceștia au fost emoționați de poză și i-au oferit comentarii pozitive și mii de aprecieri.

La începutul lunii martie Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, iar acest lucru i-a făcut și mai apreciați în mediul online. Proaspăta mămică se bucură de fiecare moment petrecut cu fiica sa, iar din când în când le arată fanilor cum se desfășoară relația de familie.

Fotografia postată de Gina în care își ține în brațe fetița a strâns aproximativ 40.000 de aprecieri în câteva ore.

Detalii despre botezul fiicei lor

Pe 20 iunie, într-o zi de duminică, Gina Pistol și Smiley și-au botezat fiica. Ceremonia a fost emoționantă atât pentru participanți, cât și pentru părinți:

„Normal că am plâns. Andrei… nu. Andrei este, din familia noastră, el e partea… nu dură… nu știu cum să spun. Eu sunt cea care plânge mai des, cu toate că amândoi suntem foarte sensibili. Îmi doream dintotdeauna să am parte de un eveniment în aer liber. Cu prieteni, cu oameni dragi lângă mine. A fost o zi perfectă. Dacă erau altele vremurile… cu siguranță era o petrecere mai mare”, a dezvăluit Gina Pistol la Observator.

Potrivit Ginei Pistol, Josephine a fost foarte cuminte în biserică și nu a plâns aproape deloc.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.