Au trecut șase luni de când Pepe și Raluca și-au anunțat divorțul. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar acum artistul se gândește la planurile de viitor. Acesta a declarat că nu și-a dorit divorțul, dar va merge mai departe și își dorește să își întemeieze o familie.

Pepe, planuri mărețe de viitor

Divorțul lui Pepe și al Ralucăi a șocat pe toată lumea. Deși cei doi păreau destul de fericiți și împliniți, au ajuns să își spună adio. În primă fază, nici unul dintre cei doi nu a vrut să divulge motivul pentru care s-a produs despărțirea. Acum însă, Pepe a povestit puțin despre acest capitol încheiat din viața lui. Artistul a povestit că ideea divorțului a fost a fostei sale soții, în timp ce el nu a fost de acord, însă nu s-a putut opune.

„Raluca a pus punct. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Pepe vrea să devină din nou tătic?

Chiar dacă artistul nu și-a dorit să divorțeze de Raluca, artistul nu a îndrăznit să o țină cu forța lângă el. Pepe a decis să nu mai privească în urmă, ci își face planuri de viitor. Artistul a menționat că își dorește din nou să iubească și să fie iubit. Mai mult, Pepe își dorește din nou să se căsătorească și să devină tătic.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Pepe și soția sa. Ce spune...
Ce diferență de vârstă este...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.