Alex Velea și Cătălin Măruță nu mai sunt în relații bune de când prezentatorul TV s-a luat de mama copiilor lui, Antonia. Artistul a explicat de ce nu mai vrea să audă de Măruță și a menționat că a mai avut probleme cu acesta în 2012. Acum, însă, a avut o reacție mai acidă, afirmând că este sătul ca moderatorul că îl includă în contexte negative în cadrul emisiunii sale de la Pro TV. Vorbele cântărețului au ajuns la urechile vedetei TV, care a decis să scrie un mesaj împăciuitor pe pagina personală de Instagram. În dispută a intervenit și tatăl soției sale, Andra, care, conciliator, și-a spus părerea despre scandalul momentului în care este implicată o parte din familia sa.

Declarațiile tatălui Andrei despre scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță.

Intervievat de cei de la Fanatik, Mihai Alexandru, tatăl Andrei, a spus câteva cuvinte despre cele petrecute între Alex Velea și ginerele său. Bărbatul a precizat că pe fiica lui nu o interesează ce face partenerul la televizor și că mereu a sfătuit-o să stea departe de conflicte, lăsându-și doar talentul la înaintare.

Retail jobs

„O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor. Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia.

S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei. Scandalul acesta e, probabil, politica televiziunii. Ce face Cătălin ține de politica televiziunii, de emisiunea lui, e treaba lui. Dar, așa cum procedează el, nu este treaba Andrei, ei nu vorbesc asemenea subiecte acasă.

Citeste si:
Este sau nu Alex Velea un bărbat gelos!? Ce relație are artistul cu...
Este sau nu Alex Velea un...

Fiecare face ce vrea când vine vorba de cariera lui. De ce să intervină Andra? Andra este cântăreață, Andra a colaborat cu amândoi, o va mai face, se vor vedea la concerte, la evenimente. De ce să se implice într-un scandal pe care, sincer, nu l-am urmărit și nici nu știu exact de la ce a pornit. Ei, dacă vor să se certe, să o facă. Eu nu am de ce să mă bag, eu îmi văd de treburile mele!”, a declarat Mihai Alexandru pentru sursa menționată.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.