Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mai făcut încă un pas în relația lor de cuplu. După un an și jumătate în care cei doi au stat mai mult departe unul de altul, acum a venit momentul în care îndrăgostiții s-au mutat împreună și au ținut să își bucure și fanii.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, încă un pas important în relația lor

După ce s-au chinuit timp de un an și jumătate în care au stat separați, acum Edward și Cleopatra sunt fericiți și se bucură de prezența unul altuia non-stop. De câteva zile, cei doi s-au mutat împreună, fapt pentru care cei doi sunt în culmea fericirii. Momentul a venit după ce artista și-a finisat studiile liceale în Republica Moldova. De acum, cei doi trăiesc sub același acoperiș și simt din plin viața de cuplu.

„Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă

Dacă tot au ajuns să rezolve cu mutatul împreună, cei doi se gândesc deja la planificarea celui mai important eveniment din viața lor. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că vor juca nunta în această vară și emoțiile sunt din ce în ce mai mari.

Îndrăgostiții s-au gândit la toate, până la cel mai mic detaliu legat de nuntă, dar și de luna de miere. Cei doi își doresc să își meargă în Maldive, optând pentru zile cu soare, relaxare și liniște.

„Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum, vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.