După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu s-a axat atât pe viața de familie, cât și pe cea personală. Actrița a apelat la medicul estetician, iar fanii au observat și au taxat-o imediat!

Nicoleta Luciu a postat o fotografie pe Instagram în care anunță că și-a injectat acid hialuronic în buze pentru a le oferi contur și volum. Fanii nu au fost deloc de acord cu alegerea actriței și i-au lăsat mai multe comentarii negative:

„Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”, „Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”, „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă”, „Ce păcat că ai ales varianta plastic fantastic și nu ai curajul să lași natura să își urmeze cursul. O femeie frumoasă ce se automutilează.”, „Ce te-ai desfigurat cu mâna ta, ferească Dumnezeu”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Nicoleta Luciu va avea propriul show TV?

Chiar dacă a ieșit de pe micile ecrane de ceva timp, frumoasa actriță are în plan proiecte mari. Apropiații săi au oferit câteva detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în viața Nicoletei:

„Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.