Feli se bucură din plin de meseria de părinte. Artista își petrece mai tot timpul cu fetița ei și este gata pentru încă un copil. De această dată, vedeta intenționează să adopte un copil.

Feli vreau să adopte un copil

Rolul de mamă a transformat-o pe Feli în cea mai fericită femeie. Fetița ei i-a schimbat viața la 380 de grade. Vedeta este pregătită și pentru un al doilea copil, însă de această dată, artista este hotărâtă că vrea să adopte un copil.

Fetița ei, Nora Luna a ajutat-o să se redescopere și a devenit cel mai prețios dar pe care i l-a putut oferi Dumnezeu. Feli afirmă că micuța a venit ca o surpiză în viața ei.

„Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne da așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a declarat Feli, pentru perfecte.ro.

„Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”

Feli este împlinită și pe plan sentimental. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin, iubitul ei alături de care o crește pe micuța Nora Luna. Cei doi s-au cunoscut și au simțit o chimie și o atracție puternică, motiv pentru care astăzi formează o familie.

„Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă la care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a mai spus Feli.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.