Rikito Watanabe, concurent care a făcut furori în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a ajuns la inima tuturor telespectatorilor. Japonezul a primit numai cuvinte de laudă atât pentru pestația sa din bucătărie, cât și pentru atitudinea pe care a avut-o față de chefi sau ceilalți concurenți. Deși show-ul de la Antena 1 și-a găsit un câștigător, pe Narcisa Birjaru, Riki, cum era alintat de colegi, a rămas cu zâmbetul pe buze. Tocmai de aceea, azi, a revenit în fața camerelor de luat vederi pentru a prezenta detalii despre viața sa.

Rikito Watanabe, japonezul de la Chefi la Cuțite, arată cu ce se ocupă în afara competiției

În majoritatea timpului, Rikito se ocupă de a doua sa cea mai mare pasiune: mașinile. Îi place să conducă și să își repare automobilul. „Eu conduc de 7-8 ani. Am avut și trei accidente de mașină; o dată a fost mai puternic, de celelalte dăți mai mici. Eu nu am știut ce însemană sens giratoriu și am intrat fără să mă asigur. Așa am intrat și am afectat 4 mașini. Eu nu am pățit nimic. Dacă vede lumea de atunci, le cer scuze acum”, a declarat Riki într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Așadar, simpaticul stă toată ziua pe cai putere și, în paralel, se ocupă de afacerea familiei. Japonezul se află în România de opt ani și tot de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră. În prezent, el locuiește la Constanța, acolo unde părintele său a deschis un restaurant, în care se implică și Riki.

Ce spune despre afinitatea sa pentru Elena

„Nu,nu,nu, nu trebuie să fie o fată ca Elena. Spui că numai ca ea vreau, să arate ca ea, dar nu. Între o fată și mine trebuie să fie doar chimie și atât. Oricum, puteți spune ce vreți. Luați aminte, oameni de acasă, cel mai important este ce gândești tu”, a completat concurentul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.