Ștefania și Speak au atras privirile tuturor invitaților după ce s-au prezentat în ținute nepotrivite la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu Vidanu.

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, însă câteodată chiar și ei o dau în bară. La nunta Roxanei Ionescu cu Tinu Vidaicu cei doi au purtat ținute relativ nepotrivite pentru un astfel de eveniment.

După cum se poate observa și în imaginea de mai jos, Ștefania nu a ales să poarte o ținută obișnuită de nuntă și a apelat la un costum format dintr-o fustă și un sacou, pe sub care și-a pus doar un sutien. Trupul iubitei lui Speak a fost pus foarte bine în evidență, însă nu pentru un astfel de moment:

În același timp, Speak a purtat o ținută sport: un tricou alb și o pereche de pantaloni. Acesta a postat fotografii alături de prietenul său, Mihai Bendeac, care a purtat o ținută complet neagră.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.