Remus Ionut Dumitrache, mai cunoscut după numele său de scenă, Jador, și-a scos la vânzare mașina de lux. Bolidul are câteva sute de kilometri parcurși, iar prețul este unul pe măsură.

Jador își vinde mașina de lux

Jador a anunțat pe pagina sa de Instagram că își vinde mașina de lux pentru că are nevoie de o schimbare. Interpretul visează de mult timp la o mașină și mai puternică.

Ultima cursă cu mașinuța mea, se duce la vânzare, te iubesc și o să-mi fie dor de tine”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram.

Artisul a scos din buzunar în jur de 50.000 de euro pentru bolid, iar prețul de vânzare este aproape de cel de cumpărare pentru că artistul ar fi îngrijit foarte bine de mașină.

S-a ales cu amenzi și permisul suspendat

Anul trecut, Jador a mărturisit că a avut de mai multe ori probleme cu poliția și a încasat amenzi deoarece circula peste viteza legală admisă, iar de câteva ori, chiar s-a ales și cu permisul suspendat. Ultimele probleme cu Poliția Rutieră le-a avut în urmă cu aproximativ un an.

Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești îi dai un pic”, a povestit atunci artistul.

Cine este Jador

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la show-ul de la Kanal D, “Puterea Dragostei”. Ulterior, acesta s-a lansat și pe piața muzicală, devenind prieten cu Mario Fresh și Lino Golden.

Cântărețul a reușit să îi depășească pe Dani Mocanu și Florin Salam privind vizualizările pe canalul de YouTube. Jador are 25 de ani și este originar din Bacău. În anul 2017 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.