Cu doar câțiva ani în urmă, interpreta Lora și-a pierdut mama din cauza unei boli. Artista a oferit un interviu în care a vorbit despre cea mai importantă femeie din viața ei și despre regretele pe care le are în ceea ce o privește.

Ce regretă Lora după ani de la moartea mamei sale

Lora și-a pierdut mama în urmă cu un an și jumătate din cauza unei boli incurabile. Interpreta a trecut prin momente cumplite și a suferit o bună perioadă de timp, izolându-se de lumea din jur.

În cadrul unui interviu, artista a fost întrebată care este cel mai mare regret al ei.

„Că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”

Cel mai de preț sfat de la mama sa

Lora a mai povestit că cele mai fericite perioade le-a trăit în copilărie, împreună cu fratele său și mama ei, atunci când mergau la bunici, la cules de toporași.

„Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a spus artista pentru VIVA!.

Cel mai de preț sfat l-a primit tot de la mama sa, pe care nu îl uită niciodată și îl poartă mereu în gând și în suflet, fiindu-i un motto în viață.

„Nu uita că Dumnezeu există!”, este motto-ul Lorei

Lora a specificat și ce greșeli nu tolerează și nu este în stare să ierte.

”Dacă simt că omul a făcut-o dinadins, mi-e greu să fiu tolerantă, dar sunt într-un punct în care încep să nu mai fac din greșelile altora problema mea.”, a spus artista.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.