Viviana Sposub și George Burcea își trăiesc povestea de dragoste la maxim și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Recent, Viviana a reușit să le trezească curiozitatea fanilor. Bruneta a publicat pe pagina sa de Instagram un fimuleț intrigant.

Este Viviana Sposub însărcinată?

Viviana a făcut publice imagini în care apare împreună cu George Burcea într-o farmacie. Aceasta le arată fanilor un test de sarcină cu descrierea „emoțiile de azi dimineață”. Până în prezent, cei doi nu au anunțat oficial despre un posibil copil în viața lor.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut atunci când ambii erau concurenți la emisiunea Ferma de la PRO TV. Ambii au declarat că relația lor a pornit de la o prietenie frumoasă și a evoluat foarte natural.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, declara atunci George Burcea.

Retail jobs

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Din urma căsniciei cu Andreea Bălan, actorul are două fetițe, Ella și Clara, pe care le iubește foarte mult și se străduie să petreacă cât mai mult timp cu ele. În urma despărțirii dureroase, Andreea Bălan susține că l-a iertat pe fostui ei soț. Aceasta susține că cei doi erau în etape diferite în viață, iar acesta ar fi fost motivul rupturii.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță de pe Youtube.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.