În urmă cu puțin timp, Cabral a anunțat într-o postare haioasă pe rețelele de socializare, că soția sa Andreea este însărcinată cu al doilea copil. Cuplul trăiește o perioadă frumoasă, însă cea mai fericită este Namiko, primul copil al cuplului, care este nerăbdătoare să își cunoască surioara sau frățiorul.

Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil

Cabral a declarat în cadrul emisiunii La Măruță că sunt foarte fericiți că vor avea încă un copil. Însă cea mai fericită de această veste este fiica mai mare, Namiko, care va avea cu cine să se joace. Cabral a vorbit și despre cum decurge sarcina Andreei.

”Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea... noi ne pregătim de Haos x2, a declarat Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka plănuiesc o vacanță doar pentru ei doi

Într-un interviu pentru revista TV Satelit, Andreea a oferit detalii despre cea dea doua sarcină, cum se simte și ce planuri are pentru această vară. Actrița a spus că ea și soțul ei planifică o vacanță pe mare, în Grecia, însă de această dată, fără Namiko.

Cabral a povestit în emisiunea Vorbește lumea că are un nou hobby de care s-a îndrăgostit pur și simplu. Acesta s-a apucat de sailing și se declara absolut fascinat de această activitate.

”Mi se pare foarte tare, e un domeniu vast, dar fascinant. Am întâlnit niște oameni foarte tari, alături de care învăț chestia asta și probabil că o să fiu destul de mult pe apă vara asta, o să fiu un marinar, ce să mai...”


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.