Anastasia Cecati, originară din Republica Moldova, s-a aflat o perioadă în România, unde a jucat un rol episodic în serialul „Las Fierbinți”. Cu trei săptămâni înainte de a fi ucisă, în 2018, tânăra devenise mamă, iar tatăl copilului era chiar bărbatul care a omorât-o și care ulterior s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia fotomodelul.

Anastasia Cecati, actriță în Las Fierbinți, ucisă de soț

Publicația deschide.md îl descrie pe soțul Anastasiei drept unul dintre cei mai buni stomatologi din capitala Republicii Moldova. Clinica lui era dotată cu aparatură de cea mai bună calitate și avea clienți celebri. Cei doi aveau împreună o fetiță de trei săptămâni și nu erau în relații bune, dat fiind că bărbatul era divorțat și avea un copil de 4 ani cu prima nevastă. Acesta mergea la psiholog constant pentru a trece peste despărțirea suferită.

În ziua în care a ucis-o pe Anastasia, Alexei Mitachi se afla în vizită la ea, dorind să-și vadă fiica. Atmosfera s-a transformat într-una tensionată și disputele au degenerat. Cei doi au început să se certe, iar bărbatul a devenit violent. Într-un acces de furie, Mitachi a ucis-o pe Anastasia, înjunghiind-o în zona gâtului. Imediat după acțiune, criminalul și-a sunat nașul, cerându-i să aibă grijă de fetiță, apoi s-a aruncat de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. Fiica regretatei artiste a rămas în grija bunicii din partea mamei.

Retail jobs

Bărbatul avea 35 de ani și era medic stomatolog; el reușise să își deschidă o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din capitala Republicii Moldova, pe care o dotase cu utilaj ultra-performant. Vedeta a jucat într-un episod din sezonul doi al serialului “Las Fierbinți”, intitulat “Nimfele”. Ipostazele în care s-a aflat artista au făcut ca frumoasa moldoveancă să nu trească neobservată de fanii cunoscutului serial difuzat de Pro TV.

„La fața locului, s-au deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Centru și un echipaj 903. S-a stabilit că bărbatul este născut în 1984. Urcând în apartament, polițiștii nu au putut deschide ușa, nimeni nu a venit să o deschidă”, informa purtătorul de cuvânt al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Astfel, a fost nevoie de intervenția pompierilor. Când au intrat în apartament, oamenii legii au descoperit cadavrul soției, precum și un copil abia născut. Ulterior, pruncul a ajuns în custodia medicilor.

Citeste si:
Lorena Buhnici îi dă apă la moară soțului ei. Ce a putut spune...
Lorena Buhnici îi dă apă la...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.