Corina Bud nu se oprește din a-și uimi fanii de pe rețelele de socializare cu apariții tot mai fierbinți. Nu este prima oară când solista publică imagini îndrăznețe, dar pare că de această dată s-a întrecut pe sine. Vedeta s-a lăsat surprinsă la pistină, în câteva ipostaze sexy, purtând un costum de baie care le-a ridicat multe semne de întrebare urmăritorilor.

Corina Bud a atras toate privirile asupra sa. Ipostaza sexy în care s-a lăsat pozată la piscină

Deși nu atât de activă ca odinioară pe micile ecrane și în industria muzicală, Corina Bud reușește în continuare să atragă reflectoarele asupra sa prin prisma activității din mediul online. Fără rețineri, aceasta publică pe rețelele sociale imagini cu ea în diferite ipostaze incitante. Că tot a venit vara, acum a venit rândul să se dezgolească mai mult. Pentru a se răvăși audiența aflată la piscină, artista a ales un costum de baie la care slipul chiar a fost unul ieșit din tipare. Fanii au apreciat curajul său, dar au avut timp și de câteva glumițe.

„De unde este costumul de baie?”, a întrebat o femeie, în timp ce un bărbat a încercat să privească situația din alt unghi, spunând: „În față sunt tot cu găuri oare?”.

A fost criticată de internauți pentru îndrăzneala sa

Chiar dacă fiecare imagine publicată în spațiul media adună mii de like-uri și aprecieri, printre oamenii care îi admiră atitudinea se numără și câțiva care o blamează pentru ipostazele în care tot mai des se afișează. Cei din urmă sunt de părere că e prea multă piele la vedere.

„Ce s-a întâmplat cu tine ?!?!?! de ajungi sa te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scena în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine. ?!?!?!” , i-a scris unul dintre admiratori la o postare.

„Nu am bani nici pentru haine nici pentru microfon”, a replicat cântăreața.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.