Loredana Groza a și-a petrecut ziua de naștere cu mult fast și veselie. Artista a avut parte de surprize peste surprize. Printre invitații evenimentului s-au numărat și Prințesa de Aur și Luis Gabriel, cu care blonda a făcut câte un duet. Vedeta s-a distrat pe cinste, la un moment dat, urcându-se pe un scaun și dansând.

Loredana Groza a dat petrecere de ziua ei de naștere

Loredana Groza a împlinit ieri o frumoasă vârstă de 51 de ani. La această vârstă, vedeta are o frumusețe și o figură de invidiat. Înainte să ajungă la locația evenimentului, artista a avut parte de un cadou audio și video din partea fiicei sale. Elena Boncea s-a filmat interpretând o piesă emoționantă pentru mama ei, iar la final i-a transmis o felicitare și o declarație de dragoste.

“La mulți ani, mami! Te iubesc”, a spus fata Loredanei Groza. Profund impresionată, cântăreața a făcut public filmulețul, în dreptul căruia a scris “@private_elena_boncea, love you, my love❤️❤️❤️”.

Loredana Groza a atras toate privirile

Artista a fost sclipitoare în cea mai importantă zi din viața ei. Aceasta a purtat o bluză tranparentă prin care i se vedea sutienul decoltat, pantaloni negri de piele și ghete. Accesoriile au fost nelipsite de la ținuta sexy.

Retail jobs

“Ce frumos! Invitații trebuie să apară. Sărbătorita este aici”, a spus Loredana Groza într-un InstaStory atunci când a ajuns la local. Aceasta a fost vizibil impresionată și mulțumită de aranjamentul restaurantului.

Suprize pentru ziua de naștere a Loredanei Groza

Un moment emoționant pentru artistă a fost atunci când Luis Gabriel și-a făcut apariția. Cei doi s-au îmbrățișat puternic, iar manelistul a început să cânte pentru divă. Cei doi au cântat și un duet împreună iar invitații s-au distrat pe cinste.

Artista a făcut un duet și cu Prințesa de Aur, semn că manelele au fost nelipsite de la petrecerea divei.

Jurata de la “X Factor” s-a căsătorit cu Andrei Boncea pe 10 iunie 1998, chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani. Ieri Loredana Groza a sărbătorit totodată și 23 de ani de căsătorie.

Citeste si:
Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei. Elena este fix opusul...
Cum se înțelege Loredana...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.