După un șir de evenimente proaste de care a avut parte Fulgy, Floricica Dansatoarea vine să dstingă spiritele. Femeia îl cere de bărbat pe fiul Clejanilor. Clipul video cu cererea în căsătorie a devenit popular pe rețelele de socializare.

Floricica Dansatoarea l-a cerut de soț pe Fulgy

În ultima perioadă, evenimentele din viața lui Fulgy au luat cu asalt presa din România. Se pare că fiul Clejanilor fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său și apoi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală. Internauții au sărit de îndată cu reacții negative la adresa tânărului. Însă există și persoane care vor să îi dea o mână de ajutor acestuia.

Pe TikTok, circulă un filmuleț în care Floricica Dansatoarea îi sare în apărarea lui Fulgy într-un mod „original”. Aceasta i-a propus să îl ia de bărbat și va avea grijă să uite de toate problemele.

”Gata, acum îl iau pe Fulgy de soț! M-am aranjat pentru tine, dar lasă răutatea și lumea în pace. Hai să fie pace și dați pe balans. Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Îmi dau domnișoria ție, dar fii om de omenie. Fulgy, te fac eu om, ia-ma pe mine de nevastă, uiţi de tot ce-ai în tine. Domnişoria mea face minuni”, a spus Floricica Dansatoarea pe TikTok.

Retail jobs
@floricica_dansatoarea_1
♬ sunet original - Floricica Dansatoarea Official

Cine este Floricica Dansatoarea?

Floricica Dansatoarea, pe numele său real, Floarea Dragomir, a devenit populară la un protest de la Palatul Cotroceni. Aceasta a devenit vestită după ce a acordat un mini-interviu postului de televiziune România TV. Femeia s-a prezentat cu numele Floricica Dansatoarea și i-a cerut președintelui Iohannis să vină în stradă să vorbească cu protestatarii. Clipul video cu aceasta a a devenit viral în mediul online și a fost distribuit intens.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.