Showbiz 9 Iunie 2021 18:52 de Lorena Martin

Emily Burghelea și iubitul său misterios au decis petreacă o seară de neuitat în oraș! Fiica acestora a rămas de această dată acasă, iar tânăra mămică a mărturisit că deja îi simte lipsa.

„Mami și tati au ieșit în oraș! Îmi era dor de evenimente, iar în această seară am bifat cu succes două! @iubitul_lui_emily a acceptat să meargă cu mine și sunt cea mai fericită, dar sinceră să fiu mi s-a făcut super dor de cea mică! (Știu că este acasă și doarme liniștită cu sora lui Andrei, dar totuși îmi stă mintea doar la ea! Abia aștept să ajung acasă s-o pup!”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Fanii, despre iubitul misterios: „De ce nu își dă masca jos?”

Chiar dacă Emily a postat chipul fetiței sale, iubitul ei rămâne în continuare ascuns. Fanii au reacționat cu privire la acest aspect, însă fosta concurentă Bravo, ai stil! nu a oferit niciun răspuns public:

„Da de ce nu își dă masca jos….eu cred că fetița era cea mai importantă și pe ea ne-ai aratat-o….ce rost mai are să-l ții ascuns sau el să vrea să fie ascuns….”, au comentat internauții.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.