Showbiz 9 Iunie 2021 18:39 de Lorena Martin

Toată lumea s-a obișnuit cu faptul că Bianca Drăgușanu este adepta intervențiilor estetice, de această dată fosta prezentatoare TV dorindu-și să facă mici modificări la buze și mandibulă.

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu își anunța fanii că a făcut o vizită medicului estetician pentru a-și opera nasul și maxilarul. Aceasta nu s-a oprit aici și de această dată a decis să își mai pună câțiva ml de acid hialuronic în buze și de botox în frunte:

„A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început. Pe aici, pe la mandibulă, mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Bianca a mărturisit totodată că urmează să își schimbe implanturile mamare în viitorul apropiat.

Bianca Drăgușanu, cu sora și mama la estetician

Bianca nu doar că și-a făcut un obicei de a vizita medicul estetician, însă le-a convins și pe sora sa, Oana, dar și pe mama ei să apeleze la acesta. Potrivit surselor, Oana și-a pus câțiva ml de acid hialuronic în buze, iar mama sa a profitat de botox pentru a estompa ridurile.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.