Andreea Bănică este o interpretă de succes și o mamă și femeie împlinită. Vedeta are doi copii minunați pe care îi crește alături de soțul său. Însă fanii nu obosesc să o întrebe pe artistă despre un al treilea copil în familia lor. Blonda a decis să pună capăt zvonurilor și să răspundă la curiozitatea internauților.

Andreea Bănică este însărcinată cu al treilea copil?

Andreea Bănică este o fire cât se poate de deschisă și mereu spune lucrurilor pe nume fără prea multe ocolișuri. Aceasta are o legătură strânsă cu fanii săi din mediul online și zilnic se împărtășește cu tot ce se întâmplă în familia lor. Blondei nu îi este frică să răspundă nici celor mai incomode întrebări oferite de fanii săi.

De curând, pe pagina sa de Instagram, vedeta a pornit o sesiune de „Q&A -Întrebări și Răspunsuri” în cadrul căreia a primit cea mai populară și picantă întrebare - dacă ea și Lucian Mitrea își mai doresc încă un copil. Artista a mărturisit că este gata pentru o nouă sarcină, doar cu o singură condiție.

„Dacă eram mai tânără, da! Cu tot cu bonă la pachet! Lor trebuie să le ofer toată atenția din lume!”, a răspuns Andreea Bănică la întrebare printr-un InstaStory.

Viața de familie a Andreei Bănică

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide și de invidiat cupluri din România. Cei doi sunt împreună încă din adolescență, de aproape 24 de ani și s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 13 ani. Împreună cresc doi copii minunați, pe fiica Sofia și fiul Noah.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.