Florin Salam și Adi Minune sunt unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de manele din țară. Oamenii se distrează și trăiesc momentul alături de ei și de piesele lor. Dar pe lângă bucurie, în repertoriul celor doi artiști se pot găsi și piese mai puțin vesele. Interpreții sunt solicitați adesea pentru nunți, botezuri, zile de naștere. Însă sunt și cazuri în care sunt chemați să cânte la înmormântări.

Onorariul lui Florin Salam și Adi Minune la înmormântări

Melodiile de tristețe care îi fac pe oameni să plângă sunt perfecte pentru cei care își doresc să își petreacă pe ultimul drum, pe ritmurile muzicii o persoană dragă. Florin Salam și Adi Minune sunt cei mai întrebați interpreți atunci cînd vine vorba de un astfel de eveniment sumbru. Nu toată lumea este de acord cu un astfel de obicei, însă fiecare este în drept să decidă cum să-și petreacă pe ultimul drum un apropiat.

Pentru nunți, botezuri și zile de naștere, cei doi cântăreți percep tarife de mii de euro. În cazul înmormântărilor însă, Salam și Minune nu primesc niciun ban. Aceștia nu percep un onorariu, dar merg din respect pentru persoana care a decedat și rudele îndurerate. Totuși, aceștia nu pleacă cu buzunarele goale. Chiar și la astfel de evenimente mai puțin fericite, există persoane care pentru fac dedicații, iar pentru acestea respectiv, se achită. Însă nu există un preț stabilit pentru dedicații.

Retail jobs

Primii doi cei mai bogați maneliști

Dan Bursuc se află în fruntea clasamentului ca fiind cel mai bogat manelist. Producătorul și compozitor muzical a contribuit la lansarea multor artiști care astăzi se bucură de un succes uimitor în sfera muzicală. Deține o casă proprie de discuri și o orchestră de lăutari care-i poartă numele Averea manelistului este estimată în jur de 1,5 milioane de euro.

Locul al doilea este ocupat de Florin Salam. Artistul are o avere aproximativă de 1,3 milioane de euro. Iar pe locul al treilea se află Nicolae Guță cu o avere estimată la 1,2 milioane de euro, bani ce sunt investiți în vile, mașini de lux și aur.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.