Smiley și Gina Pistol se bucură acum de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când cei doi au devenit părinții unei fetițe, sunt tot mai implicați în creșterea ei și savurează fiecare moment. Cuplul se pregătește și de un eveniment foarte important din viața lor - încreștinarea micuței Josephine.

Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru botezul fetiței lor

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când Josephine a venit în viața lor. Cei doi au devenit mult mai responsabili și înfruntă greutățile și nopțile albe împreună. Fanii deja se întreabă când urmează frumosul eveniment de încreștinare a micuței.

Smiley este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală, însă a povestit puțin despre planurile de viitor. Artistul a mărturisit că botezul fetiței sale va avea loc anul acesta, însă nu a făcut publică și data exactă a evenimentului.

”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley într-un interviu oferit pentru click.ro.

Cine vor fi nașii micuței Josephine

Potrivit surselor apropiate celor doi, nașul micuței Josephine va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii ProTV și prietenul bun al lui Smiley de mulți ani.

Adrian Sârbu, fostul CEO de la Pro TV, deține o televiziune de știri, Aleph News, care a apărut pe piață în septembrie anul trecut. Acesra lucrează asupra noului proiect cu oameni pe care i-a cunoscut de la Pro TV şi de la Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.