Pepe și Raluca Pastramă formau în trecut un cuplu de invidiat. Însă divorțul celor doi a șocat și a întrista pe multă lume. La scurt timp de când cei doi s-au despărțit oficial, au spus ce gândesc despre o potențială relație în viitor.

Raluca Pastramă nu se gândește la o nouă relație

La scurt timp după divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a declarat că această separare a fost foarte prea pentru ea, mai ales din punct de vedere psihologic. Totodată, Raluca a mai menționat că nici nu vrea să audă de o altă relație amoroasă pentru că cele mai importante pentru ea sunt cele două fetițe și familia.

Pepe este deschis pentru o nouă relație?

Se pare că Pepe a trecut mai ușor peste despărțirea de Raluca Pastramă. Artistul își vede de viața sa în continuare lucrând la partea emoțională și nu exclude varianta de a avea o relație. Acesta crede în dragostea adevărată și este gata ca atunci când o va găsi, să se acționeze fără să se gândească prea mult.

Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata.”, a declarat Pepe în cadrul podcastul lui Damian Drăghici.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.