Pepe și Raluca Pastramă formau în trecut un cuplu de invidiat. Însă divorțul celor doi a șocat și a întrista pe multă lume. La scurt timp de când cei doi s-au despărțit oficial, au spus ce gândesc despre o potențială relație în viitor.

Raluca Pastramă nu se gândește la o nouă relație

La scurt timp după divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a declarat că această separare a fost foarte prea pentru ea, mai ales din punct de vedere psihologic. Totodată, Raluca a mai menționat că nici nu vrea să audă de o altă relație amoroasă pentru că cele mai importante pentru ea sunt cele două fetițe și familia.

Pepe este deschis pentru o nouă relație?

Se pare că Pepe a trecut mai ușor peste despărțirea de Raluca Pastramă. Artistul își vede de viața sa în continuare lucrând la partea emoțională și nu exclude varianta de a avea o relație. Acesta crede în dragostea adevărată și este gata ca atunci când o va găsi, să se acționeze fără să se gândească prea mult.

Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata.”, a declarat Pepe în cadrul podcastul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Pepe, despre planurile de viitor. „Vreau să mă căsătoresc și poate...
Pepe, declarații despre...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.