Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan au fost gazdele celei mai așteptate premiere muzicale din România ultimelor luni. „Racheta", cea mai nouă piesă lansată de Delia, s-a auzit live la ZU, aceasta fiind și prima difuzare live a melodiei la un post de radio din România.

„Eu am scris piesa „Racheta", așa cum de câțiva ani încoace îmi scriu singură albumele. Eram acasă, în mediul meu, în cuibul meu. Clar că se simte amprenta mea. Practic așa se întâmplă de fiecare dată când faci ceva cu mâna ta. Lași o parte din ADN-ul tău acolo.", le-a povestit artista matinalilor de la ZU.

Pe de altă parte, cert este că Delia abia așteaptă să se întoarcă pe scenă, să se întoarcă la acel contact energetic pe care îl poate obține doar dacă este în legătură directă cu publicul.

„Mi-e dor de starea de concert și de rutina drumurilor. Și, mai presus de toate, îmi e dor de starea pe care ți-o dau oamenii, mulțimea, îmi e dor de ce mi se întoarce din partea publicului.", a mai spus Delia în direct în Morning ZU.

Acum lăsăm totul deoparte și ascultăm „Racheta", cea mai nouă piesă lansată de Delia.

Retail jobs

Toată momentele care se desfășoară în direct în studioul Radio ZU sunt organizate în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.
Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.