Showbiz 7 Iunie 2021 14:12 de Lorena Martin

În ediția numărul 43 a emisiunii „Chefi la Cuțite”, sezon 9, au existat foarte multe tensiuni, s-au folosit multe amulete, iar echipa mov și cea verde au ajuns din nou la proba individuală. Florin Dumitrescu reușește pentru a treia oară consecutiv să câștige battle-ul, având în acest moment 5 oameni în echipă.

Încă de la începutul probei, lucrurile nu au stat bine pentru chefi. Cătălin Scărlătescu a anunțat că va folosi o amuletă înainte ca prezentatoarea Irina Fodor să spună ce au de gătit echipele și pentru cine. Acesta a ales să își schimbe un concurent din echipa sa cu unul de la o echipă adversă, astfel formându-și cea mai puternică echipă.

Deși toată lumea se aștepta ca Scărlătescu să îl „fure” pe Cătălin Amarandei de la echipa albastră, acesta a decis să îl înlocuiască pe Vincenzo Aiello cu Elena, „argintul viu” al echipei lui Bontea: „Îl înlocuiesc cu aia mică și nebună pe care mi-am dorit-o eu de mult rău! Da, da, Elena! Pe tine!”

Tristă și cu ochii în lacrimi, concurenta s-a conformat regulilor și a părăsit echipa verde:

„Doamne ferește! Cum să mă iei pe mine de lângă chef Bontea? Nu e adevărat ce se întâmplă! Nu accept să fiu în altă echipă. Aici mi-am dorit de când am venit și nu mă văd în altă echipă.”, a povestit Elena la testimonial, după ce a aflat că va fi în echipa mov.

Din fericire pentru ea, la câteva zeci de secunde de la anunțul lui Scărlătescu, Bontea și-a folosit o amuletă pentru a o anula, practic, pe cea precedentă și în acest mod a adus-o înapoi pe Elena în echipa sa:

„Vino acasă, fata mea!” i-a transmis Bontea concurentei proaspăt mutate.

Când doi se bat, al treilea câștigă

Ambii Chefi și-au irosit amuletele pentru a ajunge în același punct în care erau la început. Acest lucru l-a ambiționat pe Florin Dumitrescu să își folosească amuleta supremă, alcătuită din două amulete jucate deja de ceilalți chefi:

„Una dintre amulete va fi cea de schimbare de om, iar a doua va fi regula celor 10”, a spus Florin Dumitrescu.

Acesta l-a înapoiat pe Dorin echipei verzi și l-a readus în echipa sa pe Florin Revesz, concurentul fiind foarte fericit. Cu atât mai mult, a activat și regula celor 10, fiecare echipă fiind nevoită să lucreze pe tot parcursul probei doar cu jumătate din membrii, în intervale de 10 minute.

Citeste si:
Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu...
Florin Dumitrescu, adevărul...

Cine a părăsit competiția?

La proba individuală au intrat concurenții echipei verzi și cei ai echipei mov, fiind nevoiți să gătească folosind lactate de la Pilos.

Ultimele două persoane rămase în restaurant după anunțarea notelor oferite de chefi au fost Dorin de la echipa verde și cuțitul de aur al echipei mov, Alex. Cel din urmă a obținut doar 4 puncte pentru farfuria sa, fiind eliminat.

Scărlătescu salvează cuțitul de aur și îl elimină pe Vincenzo

Deși cuțitul de aur trebuia să părăsească competiția, Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta prin care poate fura o altă amuletă de la un adversar. Alegerea sa a fost să îi folosească „asul din mânecă” a lui Florin Dumitrescu, reușind astfel să salveze un concurent eliminat, în defavoarea unuia din echipă.

Astfel, Vincenzo a părăsit compeția în ediția 43 a sezonului 9 din Chefi la Cuțite.

Citeste si:
VIDEO: Un american a devorat 76 de hot dogs în 10 minute
VIDEO: Un american a devorat...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.