Jador a fost invitatul lui Cătălin Măruța în cadrul emisiunii sale de la ProTv. Enervat că trebuie să mânânce bulete de cașcaval cu sos extrem de picant în cadrul unei rubrici din emisiune, Jador a inversat rolurile și a început să pună el întrebările. Chiar prima întrebare a fost total neașteptată pentru toți, dar mai ales pentru prezentatorul TV.

Jador la podcastul lui Cătălin Măruță

În cadrul rubricii „Spui tot sau îți va lua gura foc?” din emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, vedetele trebuie să răspundă celor mai incomode și temute întrebări. Nici cel mai recent invitat al său, Jador, nu a scăpat de această provocare. Sosul pocant l-a făcut pe manelist să i-a foc la propriu.

Săturat că tot trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos iute, Jador a încercat să inverseze rolurile cu Cătălin Măruță. Fără vreun răgaz, manelistul a și pus întrebarea capcană.

A înșelat-o sau nu Cătălin Măruță pe Andra?

”Jador: Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!
Cătălin Măruță: Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute.

Retail jobs

Jador: Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu.” , a fost discuția celor doi în cadrul emisiunii.

Andra și Cătălin Măruță

Cuplul lor este unul dintre cele mai iubite din showbiz-ul românesc. Andra și Cătălin s-au căsătorit pe 23 august 2008. Căsnicia lor le-a adus și doi copii minunați, un băiețel David și o fetiță Eva Maria Ioana.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.