Patrizia Paglieri particită în acest an, alături de fiul ei, Francesco, la cel mai dur reality-show din România: Asia Express. Ajunși într-o asemenea aventură, curioși, fanii emisiunii au început să se intereseze despre fiecare curajos care a răspuns afirmativ luptei de la Antena 1. Tocmai de aceea astăzi în prim plan iese drama neștriută a perechii ce va înfrunta Drumul Împăraților.

Drama neștiută a Patriziei Paglieri de la Asia Express

Patrizia Paglieri este în România din anul 1993 și de atunci gătește într-unul dintre cele mai mari restaurante de la noi din țară. Aceasta a avut un local la Buftea și a fost și jurat la MasterChef. Dar despre viața profesionată se cunosc multe. În schimb, despre cea personală nu.

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Patrizia Paglieri a vorbit despre cele două mariaje eșuate și despre Francesco, băiatul pe care îl crește singură de când el avea un an.

„Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani. Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou”, a povestit aceasta pentru sursa menționată.

Francesco, acum tânăr student, i-a moștenit pasiunea pentru gătit. Puține a luat de la tată, despre care, de altfel, nici nu cunoaște prea multe. El a trăit mult timp fără să știe adevărul despre părintele său.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a rememorat ea în același interviu.

„Dacă ăsta a fost destinul, ce poţi face? Mie mai mult decât pentru mine, îmi pare rău pentru ea, că n-a reuşit să-şi găsească pe ci­neva ulterior”, a completat Francesco.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.