Showbiz 3 Iunie 2021 12:35 de Lorena Martin

Un jaf ca în filme a avut loc în casa unei artiste, hoții luând cele mai de preț accesorii ale acesteia. Potrivit poliției, întreaga infracțiune a durat aproximativ 10 minute, iar în acest moment se fac în continuare cercetări pentru a descopei cine sunt făptașii.

Emilia Mușală este vedeta care a avut parte de un adevărat scenariu de film în propria sa locuință: artistei i-au fost furate bijuteriile în valoare de 60.000 de euro:

„Miercuri, cât eu eram plecată în oraș, mi-a intrat cineva în casă, mi-au scos cu ranga un geam și mi-au luat absolut toate bijuteriile. I-au interesat doar bijuteriile. Alte lucruri de valoare nu mi-au luat. Nici laptop-ul, nici echipamente pe care le folosesc eu ca să cânt, nici nimic. S-au dus direct pe bijuterii și atât. A durat 10 minute jaful, din spusele poliției”, a declarat Emilia Mușală la Xtra Night Show.

Emilia Mușală se uita la iUmor în timp ce hoții îi spărgeau casa

Vedeta a povestit că a ajuns acasă destul de devreme în jurul orei 22:00, însă a mai petrecut aproximativ o oră în mașină, uitându-se la finala iUmor, la care unul dintre apropiații ei participa. Emilia bănuiește că hoții au părăsit casa atunci când ea a ajuns în fața casei: „Există și varianta ca ei să fi fost în casă în momentul în care eu am parcat, și atunci să fi parcat pe grabă.”

Cine este Emilia Mușală?

Emilia Mușală este o cântăreață de muzică ușoară din România care a devenit celebră în urma relației cu Cătălin Cazacu. După ce aceștia s-au despărțiți, artista l-a dat în judecată pentru agresiune fizică, însă procesul a fost câștigat de sportiv.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.