Câteva luni în umă, câștigătoarea „MasterChef”, Aida Parascan, a dat marea veste că va deveni mămică din nou. Un copil este mereu o bucurie în viața oamenilor. Din nefericire, vedeta a anunțat că a pierdut sarcina, fiind gravidă în cinci luni.

Aida Parascan a pierdut sarcina, fiind gravidă în 5 luni

Aida Parascan a decis să își împartă durerea cu cei care de fiecare dată i-au fost alături, au susținut-o și o admiră. Vedeta a mărturisit pe o rețea de socializare că a pierdut sarcina. Aceasta s-a fotografiat pe patul de spital și a publicat imaginea pentru a-și înștiința fanii despre momentele cumplite prin care trece.

Aida este o mamă singură, cu încă trei copii, însă foarte puternică. Încă de la început, câștigătoarea MasterChef a declarat că sarcina este una destul de complicată, dar a preferat să fie optimistă. Cea mai mare frică a ei a fost reacția celorlalți trei copii când vor afla că vor mai avea un frățior sau o surioară. Însă micuții au fost destul de bucuroși când au primit vestea cea mare.

Aida Parascan, primele declarații

Vedeta a lăsat la descrierea pozei un mesaj cutremurător, prin care și-a redat starea și emoțiile sfâșietoare prin care trece la moment.

”Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână, însă, am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu, și la figurat. Inima "îngerașului" a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm”, a scris Aida Parascan pe pagina sa de Facebook.

Cu tații celor trei copii, Aida a spus mereu că are o relație deschisă și că discută orice aspect legat de educația și creșterea lor. Părinții se implică în egală măsură, asta pentru ca cei mici să nu simtă lipsa sau dezinteresul taților.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.