Cunoscută pentru rolul principal din vestitul film „Titanic”, actrița Kate Winslet este protagonista unei noi ecranizări a unei serii HBO. În timpul montajului, vedeta a refuzat editarea unei scene de sex în care i se vede burta.

Kate Winslet a refuzat editarea unei scene în care i se vede burta

Actrița britanică în vârstă de 45 de ani interpretează rolul detectivului și bunicii Mare Sheehan din Pennsylvania în filmările la o nouă serie HBO ”Mare of Easttown”, regizată de Craig Zobel. Acesta i-ar fi sugerat retușarea imaginilor respective pentru a o pune într-o lumină mai bună.

”Să nu îndrăznești să faci așa ceva!”, a fost reacția lui Winslet la propunerea regizorului.

Kate Winslet, pentru naturalețe

Într-un interviu pentru New York Times, actrița a povestit că a refuzat publicarea primele două variante ale posterului promoțional deoarece i s-a părut că imaginea a fost prea mult retușată.

“Le-am zis: Oameni buni, știu câte riduri am la ochi, vă rog, puneți-le la loc”, a mai spus Kate Winslet.

Kate Winslet va renunța la scenele nud din filme

Despre actualul rol, actrița spune că a discutat și cu soțul ei, Edward Abel Smith. „I-am spus soțului meu: E OK că fac asta? Este ok că joc rolul unei femei între două vârste care este bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și el mi-a replicat: Kate, este minunat!”

Totuși, Winslet nu crede că se va mai simți confortabil cu alte scene nud. “Nici măcar nu are legătură cu vârsta. Dar vine o vreme în care oamenii vor spune: Oh, iar începe asta”.

În cadrul unui interviu, actrița britanică a mărturisit că a avut parte de comentarii răutăcioase în legătură cu kilogramele sale în plus încă din tinerețe, relatează The Guardian.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.