Cei mai bogați copii din lume. Sună ciudat, nu? Ei bine, e posibil. În timp ce unii micuți sunt preocupați de jucării, dulciuri și distracție, alții sunt niște bogătași în devenire. Datorită părinților, unii copii dețin o avere fabuloasă încă de la o vârstă fragedă.

Cei mai bogați copii din lume

Unul dintre cei mai bogați copii din lume este prințul George, fiul prințului William și al ducesei Kate. La doar 7 ani, micul prinț ar deține o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Fiica cuplului de interpreți Beyonce și Jay-Z, Blue Ivy Carter, se numără și ea în acest top. Averea părinților ei este estimată la peste 1 miliard de dolari, însă și cea mică a început să câștige peste 1 milion de dolari, la doar 9 ani din urma campaniilor comerciale și aparițiile în videoclipurile părinților ei.

Emme și Maximilian, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony, ar fi posesorii unei averi de 200 de milioane de dolari la doar 13 ani.

Istoria Zilei Copilului

Această zi datează încă din anul 1925 când mai multe țări s-au întâlnit la Geneva la prima conferință internațională pentru bunăstarea copiilor. Atunci s-a propus să existe o zi în care să se marcheze problemele copiilor din toată lume. Tocmai în anul 1950, Liga Națiunilor a stabilit data de 1 iunie ca dată oficială pentru această sărbătoare cu scopul de a recunoaște tratarea copiilor din întreaga lume în mod egal.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.