Showbiz 1 Iunie 2021 16:33

Dana Budeanu reacționează dur în urma promovării campaniei de vaccinare a copiilor de 1 iunie, spunând că părinții nu trebuie să își vaccineze copiii, pentru că efectele secundare ale serurilor nu sunt cunoscute, iar la vârste cuprinse între 12 și 16 ani organismele copiilor se modifică.

„Voi, toți, care mâine de ziua copilului, copiii care au stat încuiați un an în casă și care așteaptă să iasă afară, asta se organizează de Ziua Copilului? Maratonul vaccinării copilului? Copil vaccinat obligatoriu? Ce vorbești, mă? Cum stați ca părinți, ca mame, ca tați, ca orice, ca unii, niște neterminați, să se joace cu viețile lor? Asta ați organizat voi, mă, mâine? Maratoane de vaccinare în parcuri pentru copii? Dacă intri îți dau dau vată pe băț gratis?”, spune Budeanu.

Aceasta a făcut referire la două mari orașe din țară în care accesul în parcul pentru copii nu este permis decât cu dovada vaccinării.

„În Arad sau Oradea nu intri în parc decât dacă ești vaccinat? Nu vă e, mă, rușine, jegurilor, gunoaielor? Cum acceptați așa ceva? Cum? Cum să încerci să scoți pe gură, oricine, cum să sfătuiești să vaccinezi copilul, când vaccinul este o necunoscută? Voi știți că ăia sunt anii în care organismul se modifică hormonal și tu îi bagi vaccin în corp când un an de zile ați urlat că nu se infectează?”, a mai adăugat creatoarea de modă.

Dana Budeanu, în vârstă de 42 de ani, are două fiice gemene din relația cu fondatorul publicațiilor Ciao și Click, Radu Budeanu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.