Cu ocazia Zilei Copilului, mai multe vedete au postat pe rețelele de socializare poze de pe vremea când erau mici. Una dintre ele este și prezentatorul TV, Pavel Bartoș, care a făcut publică o poză din copilăria sa.

Pavel Bartoș, poză în copilărie

Cu ocazia Zilei Copilului, Pavel Bartoș a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de pe vremea când era copil. Poza a strâns mii de like-uri și sute de comentarii în doar câteva ore.

O poză alb-negru, unde micuțul Pavel apare zâmbind, în timp ce se joacă și ține o mașinuță în mână. Un copil hazliu, blond și cu breton, așa a fost imortalizat prezentatorul TV.

Bartoș, felicitare de Ziua Copilului

La descrierea pozei, Pavel Bartoș le-a adresat un mesaj de felicitare tuturor copiilor și celor adulți care încă mai păstreazp viu copilul din interiorul lor. „La mulți ani tuturor copiilor, la mulți și nouă, celor care am rămas copii! V-am pupat!”

Fanii prezentatorului au intervenit imediat cu felicitări și complimente.

"Ai fost frumos de mic și acum ești la fel de frumos!", "La mulți ani copilului din tine! Așa să rămâi!", "Îmi place tractorașul din mâna ta. Era nelipsit din toate librăriile", au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.