Simona Halep i-a transmis, marți, pe un cont de socializare, o urare mamei sale, Tania Halep, a cărei zi de naștere este pe 1 iunie. Cu această ocazie, a dezvăluit și cum o alintă pe cea care îi dă viață.

Urarea Simonei Halep pentru mama sa, de ziua ei de naștere

Campioana noastră nu a lăsat această zi să treacă fără să îi transmită mamei sale un mesaj de apreciere și în mediul online:„Îţi mulţumesc pentru că exişti şi pentru că eşti mama mea. La mulți ani mamitzic”, a scris Halep pe Instagram, atașând și o poză cu aceasta.

Jucătoarea de tenis s-a născut în 27 septembrie 1991 într-o familie de aromâni din orașul Constanța. Tatăl ei, Stere, fost jucător de fotbal la echipa Săgeata Stejaru, a deținut o fabrică de lactate în municipiu. Halep a început să joace tenis la vârsta de 4 ani, fiind antrenată de Ion Stan, care era și mentorul fratelui ei mai mare. Doi ani mai târziu, ea practica zilnic acest sport. De asemenea, tot în acea perioadă, românca juca și handbal.

A ales, totuși, sportul alb, așa că la 16 ani s-a mutat în București pentru a-și continua cariera. Doi dintre idolii ei din tinerețe din tenis au fost Justine Henin și Andrei Pavel, iar din afara tenisului Gheorghe Hagi.

Declarațiile sportivei după ce a ratat prezența la Roland Garros

Duminică a început turneul de Grad Slam de la Roland Garros, iar Simona Halep s-a arătat vizibil afectată de faptul că a rămas acasă în acest an. Ea a decis să absenteze de la evenimentul parizian din cauza unei accidentări la gamba stângă, pe care a suferit-o în timpul turneului de la Roma. Halep a oferit detalii despre cum decurge recuperarea, dar a vorbit și despre starea sa de spirit după cele mai recente schimbări din viața sa.

„Sufăr puțin! Toată lumea e la turnee, iar eu sunt acasă. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea încă e la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că muşchiul încă nu s-a sudat, ca să spun aşa, şi e destul de greu, pentru că nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă şi să nu pot să fac nimic.Am acceptat acest lucru, am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că, dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja procesul vindecării.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

Eu tot timpul privesc partea bună a lucrurilor şi partea plină a paharului. Am timp să mă odihnesc, am timp să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puţină forţă în partea de sus a corpului, mental trebuie să mă odihnesc, emoţional, iar acum privesc cu încredere spre obiectivele care au mai rămas anul acesta”, a spus Simona Halep într-un interviu pentru Eurosport.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.