Valentina Pelinel este mamă, soție și un exemplu de stil de viață sănătos. Fostul model participă la evenimente în care femeile sunt încurajate să ducă o viață echilibrată prin împărtășirea de experiențe personale alături de prietenele sale. Dieta sa de viață include, printre altele, multă disciplină. Astfel, la 40 de ani, cu trei copii și două nașteri la activ, încă impresionează cu talia sa de viespe, corpul tonifiat și o piele sănătoasă.

Valentina Pelinel, secrete de vedetă. Dieta care o ajută să se mențină în formă

După ce a dat naștere gemenelor Indira și Rania, Valentina Pelinel a declarat că a rămas cu câteva kilograme în plus, de care scapă mai greu decât de surplusul de grăsime acumulat în urma sarcinii cu Milan. Dorința de a reajunge la forma inițială a fost mare, așa că, de această dată, a apelat la un nutriționist și s-a întors în sala de sport. Specialistul în alimentație i-a făcut un plan bine conturat de mese, iar ca îndrumător pe partea fizică a avut-o pe Luminița Nicolescu.

O fire perseverentă, soția lui Cristi Borcea a reușit să dea uitării cele 8 kilograme nedorite, ajungând la 65 de kilograme. Rețeta succesului ei: gimnastică zilnic și dietă. Concret, aceasta are voie să consume doar carne de pui, de curcan, pește sau fructe de mare, dar nu mai mult de 150 de grame pe zi, multe legume, puține fructe și lactate degresate. De asemenea, i-a fost recomandat să renunțe la alcool și sucuri.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a explicat vedeta pentru actualitate.net.

Soțul își dorește să o mai vadă însărcinată

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, dar fostul acționat la Dinamo susține că nu vrea să se oprească aici. Mai vrea încă un copil și afirmă că pe cel de-al zecelea l-ar face numai cu Valentina.

„În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace', a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii lui Mircea Dinescu de la Prima TV, Poezie și delicatețuri'.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.