Surpriză mare în showbiz-ul autohton! Se înmulțesc graviduțele în timp de pandemie. Roxana Vancea a anunțat, joi, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, că este însărcinată în trei luni și jumătate. După cea mai recentă ecografie, fosta asistentă de la „Neatza” și soțul ei, Dragoș, au aflat că vor avea un băiețel.

Roxana Vancea și partenerul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, și-au dorit mult un copil. Bărbatul a renunțat la suplimentele pe care le lua zilnic pentru ca iubita lui să rămână însărcinată cât mai repede. El mai are un copil, pe Milan, dintr-o relație anterioară.

Vedeta a făcut publică și cea mai recentă ecografie, în urma căreia medicul le-a transmis că vor avea, în proporție de 70%, un băiețel, lucru care l-a bucurat nespus pe Milan. De altfel, micuțul și-a dorit atât de mult un frățior încât deja i-a găsit un nume, Ayan.

„Noi am vorbit cu el înainte, ca să fim sigur că își dorește un frățior sau o surioară. A zis că da, dar spunea continuu că vrea frățior. Când am fost la morfologia din trimestrul întâi, mă gândeam ce fac dacă află că e fetiță. El îi pusese și nume. La medic, mi-au zis că sunt șanse de 70% să fie băiat. Pe cel mic l-a boteza Ayan, s-a gândit că merge bine cu numele lui, Milan și Ayan”, a declarat șatena în platoul emisiunii lui Teo Trandafir.

A avut probleme la începutul sarcinii

Roxana Vancea a povestit că începutul maternității nu a fost deloc roz. Deși cei doi au fost extaziați de vestea că vor deveni părinți, după primele consultări, medicul i-a spus vedetei că are un chist pe un ovar. A avertizat-o că, dacă nu respectă îndrumările lui, copilul poate să nu se dezvolte normal. Acum, tot răul s-a risipit. În urma medicamentației, chistul a dispărut și sarcina evoluează normal.

„Nu am avut voie să fac abdomene, pentru că la începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar și medicul mi-a interzis din cauza chistului ăstuia. M-a speriat un pic. Eu voiam să îi anunț pe ai mei și pe mama lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doctor, dar când mi-a spus de existența chistului și că o să fie nevoie să iau niște progesteron, altminteri o să ia din progesteronul copilului și nu se poate dezvolta sarcina. Mi-a prezentat ciudat toată povestea și m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.