Brigitte Pastramă este în centrul unui scandal cu cămătari. Vedeta a trăit momente de groază după ce s-a trezit cu mai multe persoane înarmate la restaurantul său. Primele declarații.

Bruneta a trăit spaima vieții sale după ce mai mulți cămătari au amenințat-o. Totul s-a întâmplat în locația pe care aceasta o deține, unde organizează diverse evenimente festive. La acel moment, afacerista nu se afla la locul cu pricina, dar printre cei amenințați și agresați s-a numărat fiul ei, Robert. Totul ar fi pornit de la faptul că petrecăreții, duși de val de aburii alcoolului, ar fi refuzat să plătească întreaga notă de plată. În momentul în care s-au confruntat cu angajații, câțiva dintre invitați ar fi devenit recalcitranți. La un moment dat, s-au scos și arme albe, care au fost folosite pentru intimidarea salariaților. A fost chemată și Poliția la locul faptei și, mai mult, a fost sunat și Florin Pastramă, soțul Brigittei, cel care ar fi intermediat reuniunea.

Informații de la Poliție

„În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile. Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client l-ar fi lovit pe angajat.

În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat. Persoanele din cadrul societății comerciale și-au rezervat dreptul de a formula plângere. În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare”, se arată în comunicatul Poliției.

Declarațiile vedetei

„El a spus că vrea un botez. Prețurile noastre sunt afișate pe site, nu e absolut nimic ascuns. Noi i-am făcut oricum anumite facilități dânsului fiindcă se cunoaște cu Florin. Pe mine m-a sunat managerul să îmi spună de întâmplare. Ideea este că ei, din 30 de invitați, numărul conform legii, a avut numai 20, dar asta este vina lui. Nu a vrut să plătească pentru meniurile ale căror oameni au lipsit de la eveniment”, a declarat Brigitte Pastramă într-un interviu pentru Antena Stars.

Citeste si:
Cum a încercat Brigitte Pastramă să se sinucidă. Totul s-a...
Cum a încercat Brigitte...

Varianta soțului

Florin Pastramă, în schimb, a avut o reacție total neașteptată atunci când a auzit despre atac, făcând referire la absența lui de la eveniment: „Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta!”, ar fi spus acesta, potrivit Spynews.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.