Mimi este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. Experiențele dure de viață, trăite la o vârstă fragedă, au învățat-o acum să se iubească și să se aprecieze mai mult. Recent, tânăra a postat câteva imagini în costum de baie și a povestit despre complexele pe care le-a avut în adolescență.

În adolescență, Mimi a trecut printr-o depresie puternică după ce băiatul de care era îndrăgostită i-a spus că este o fată urâtă și că are o mulțime de defecte. Ani buni a suferit din această cauză, însă, din fericire, și-a dat seama că trebuie să se iubească cu toate imperfecțiunile pe care le are. Vloggerița a transmis un mesaj pentru toate tinerele care consideră că operațiile estetice aduc perfecțiunea.

„Când aveam 16 ani, băiatul de care eram îndrăgostită mi-a spus că sunt cea mai urâtă fată pe care a văzut-o vreodată, că sunt prea scundă, prea slabă și că nu o să se uite nimeni la mine… și, din păcate, l-am crezut. M-am luptat cu imaginea din oglindă ani de zile ca să șterg cuvintele rămase ca un ecou în mintea mea. Am început să mă machiez din ce în ce mai mult, să folosesc tot felul de filtre și aplicații ca să acopăr imperfecțiunile existente doar în imaginația mea, crezând că așa o să fiu mai frumoasă. Am început să îmi doresc operații estetice și tot felul de lucruri scumpe care să acopere lipsa de încredere în mine pe care o aveam”, a scris Mimi, în mesajul său.

Retail jobs

Mimi le-a încurajat pe fete să se iubescă așa cum sunt, pentru că frumusețea este despre cum te simți, nu despre cum arăți, a argumentat ea.

„Timpul a trecut și odată cu vârsta, am început să mă maturizez și să înteleg că nu am nevoie de confirmarea nimănui ca să știu că sunt frumoasă. Am învățat să mă iubesc așa cum sunt și am înțeles că ce a spus băiatul respectiv, a fost mai mult despre el, decât despre mine.

Dacă aș putea să îmi dau un sfat mie din trecut, mi-aș spune ce o să îți spun și ție acum: ai încredere în tine! Nu ai nevoie de filtre sau de operații ca să fii frumoasă. Învață să te iubești pe tine și nu asculta niciodată frustrările altora, pentru că nu sunt despre tine, sunt despre ei.

Ce spun oamenii despre tine, este proiecția sufletului lor. Ce spui tu despre oameni, este proiecția sufletului tău! Postez aceste poze fără filtre sau orice urmă de modificări pentru că vreau să vezi că dacă eu acum pot să am încredere în mine, și tu poți să ai. Orice corp arată bine în costum de baie”, a mai adăugat Mimi, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Actorul petrece...
George Burcea, un nou atac la...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.