Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a avut-o ca victimă colaterală pe Saveta Bogdan. După ce primele două interprete de muzică populară s-au caracterizat în cuvinte sumbre în emisiunea lui Cătălin Măruță, deschizând un foc în sfera cântecului românesc, cea de-a treia solistă a ieșit la atac, după ce și-a auzit numele în „vârtej”.

Totul a pornit după ce Elena Merișoreanu a făcut-o „mincinoasă, bârfitoare și invidioasă” pe Maria Dragomiroiu, în show-ul „La Măruță”, la rubrica „Sosurile iuți”. Atunci, aceasta a făcut o paralelă între ea și colega de breaslă Saveta Bogdan.

„Foarte dezamagită sunt de comportamentul Mariei Dragomiroiu. Nu știu ce întrebare a fost aia de i-a pus-o Măruță și ea a zis de mine și de Saveta Bogdan. Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu nu am dansat la bară!”, declara Elena Merișoreanu la „Xtra Night Show”.

„Să-i fie rușine! Pe toată lumea vorbește de rău. E o intrigantă, o bârfitoare și o invidioasă! Eu nu sunt balerină să dansez la bară. Elena Merișoreanu nu-și vede de bătrânețea ei, că nu poate să mai meargă cu picioarele. Face rău la oameni! Vorbește prostii! Merg și eu la toate posturile tv s-o fac de comandă! M-a jignit, e invidioasă pe mine că apar la tv? Dacă o văd o scuip în ochi!”, a fost replica Savetei Bogdan.

Elena Merișoreanu a făcut referire la o filmare mai veche cu Saveta Bogdan în care aceasta, la propunerea echipei „Acces Direct”, s-a îmbrăcat sumar și a dansat la bară, în cadrul unui schimb de experiențe cu o profesionistă din acest domeniu. Mai clar, cele două au fost de acord să treacă în papucii celeilalte preț de câteva ore.

Marea revedere de la „Teo Show”

„Eu am picat la mijloc precum o proastă. Maria Dragomiroiu mi-a zis să spun că Elena Merișoreanu e divorțată. Eu am spus data trecută la voi în emisiune asta. Apoi, după ce am zis pe post, Maria și-a luat cuvântul înapoi. Eu i-am adus acum și un buchet de flori Elenei Merișoreanu”, a spus Saveta Bogdan la Kanal D.

Elena Merișoseanu nu a vrut să primească atenția Savetei Bogdan: „Eu nu am avut niciodată un conflict cu nimeni. Îți mulțumesc pentru flori, dar nu le primesc. Eu o iert, dar nu pot să uit. Familia mea e revoltată”.

Citeste si:
Iris, fiica lui Nosfe, cuvinte dureroase la o lună de la moartea...
Iris, fiica lui Nosfe,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.