Actrița Carmen Tanase a decis să se mute definitiv din București. Deși aceasta a trăit în Capitală încă de la vârsta de 18 ani, acum actrița a decis să se îndepărteze de aglomerația orașului. Aceasta a menționat că va face naveta ori de câte ori va avea nevoie.

„Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, "Totul se transformă", în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva.”, a declarat Carmen Tănase.

La întrebarea, dacă va fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată, actriţa a răspuns: „Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple.”

În ceea ce privește condiţionarea spectatorilor, de a participa la spectacole doar cei vaccinaţi, actrița a răspuns:

„Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem democraţia în gură, toată ziua bună-ziua.

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit actriţa potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Carmen Tănase refuză să se vaccineze! Actrița și-a ieșit din minți:...
Carmen Tănase refuză să se...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 07 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.