În timp ce unele vedete s-au grăbit să se vaccineze, încă de când acesta a fost disponibil și în țara noastră, altele nici măcar nu au vrut să audă de așa ceva. Fie le este frică de ce anume s-ar putea întâmpla, fie sunt de părere că este ilegal să fie obligate să facă acest lucru împotriva voinței lor, iar printre acestea se numără și Carmen Tănase care și-a exprimat opinia sinceră despre vaccin.

Carmen Tănase refuză să se vaccineze împotrva coronavirusului și a transmis un mesaj dur, pe care unii l-au criticat și cu care nu au putut fi sub nicio formă de acord. Îndrăgita actriță nu este de acord nici cu faptul că i s-ar putea interzice accesul în anumite locuri, doar pentru că nu este vaccinată. Este de părere că are dreptul să meargă oriunde vrea ea, pentru că este un ceatățean al României care plătește taxe și impozite ca oricare altul, vaccinat sau nu.

Carmen Tănase, mesaj dur despre vaccin

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a declarat Carmen Tănase, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult de atât, actrița a mărturisit că nu li s-a cerut să vină le teatru vaccinați și nici nu crede că se va ajunge la una ca asta. După părerea sa, acest lucru este ilegal, iar vedeta a spus vehement că după ce se vor schimba legile, va lua în calcul și alte variante. Se consideră liberă să facă tot ceea ce își dorește și nu vrea să treacă peste principiile sale.

„Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât voi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul...” , a mai zis actrița.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.