Bianca Drăgușanu nici în zilele de Paști nu renunță la un stil de viață sănătos. Vedeta se străduiește să își mențină formele și a mers să facă sport în parcul Herăstrău.

Se pare că pentru Bianca Drăgușanu nu contează dacă e sărbătoare sau nu, dar sportul este primordial.

Aceasta acordă o atenție deosebită a condițiiei sale fizice. Dis de dimineață, în a doua zi de Paște, vedeta și-a pus costumul sport și a mers în parcul Herăstrău pentru a-și face antrenamentul în aer liber. Ultimele zile în Capitală a fost vreme frumoasă, iar blonda a decis să profite de această ocazie.

Bianca a publicat două fotografii pe contul ei de Instagram din timpul antrenamentului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.