George W. Bush și Michelle Obama se află într-o relație de prietenie, care datează de ani buni. În pofida viziunilor politice diferite, cei doi se înțeleg și își poartă respectul.

Două evenimente publice, care au devenit virale, au determinat-o pe Michelle Obama să vorbească deschis despre relația de prietenie cu fostul președinte american George W. Bush. Fosta Primă Doamnă a SUA în perioada 2008-2016 a dezvăluit că a descoperit o latură a lui Bush pe care mulți nu o știu.

Este un bărbat frumos, amuzant, amabil și dulce”, a mărturisit soția lui Barack Obama într-un interviu acordat fiicei lui Bush, Jenna Bush Hager.

Camerele video au surprins două momente de afecțiune rară pe care fostul președinte le-a exprimat în public, în timpul a două înmormântări. În septembrie 2018, la înmormântarea fostului senator John McCain, George W. Bush i-a strecurat în palmă o bomboană mentolată, în timpul slujbei de adio. Barack Obama a văzut scena și a zâmbit surprins.

Fostul președinte a repetat gestul în decembrie 2018, la înmormântarea tatălui său, George Bush senior. Atunci, Bush junior s-a apropiat de Michelle Obama și i-a strecurat în palmă încă o bomboană. Gestul, surprins de camerele de filmare, a topit-o pe fosta Primă Doamnă.

Citeste si:
Michelle Obama consideră că interviul acordat de Meghan Markle este...
Michelle Obama consideră că...

Are prezența de spirit și simțul umorului pentru a-mi aduce o bomboană mentolată. Și-a propus să facă asta atunci și acolo, iar asta este frumusețea lui George Bush”, a dezvăluit Michelle Obama.

Fosta Primă Doamnă a mărturist că i-ar plăcea ca SUA să redevină o țară în care oamenii să nu se urască pentru că au viziuni și păreri diferite.

Suntem cu toții americani. Tuturor ne pasă de familii și de copiii noștri și toți încercăm să mergem mai departe. Și avem viziuni diferite despre cum ar trebui să ajungem acolo”, a mai spus Michelle Obama.

Citeste si:
Michelle Obama va fi inclusă în lista celor mai reprezentative...
Michelle Obama va fi inclusă...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.