George W. Bush și Michelle Obama se află într-o relație de prietenie, care datează de ani buni. În pofida viziunilor politice diferite, cei doi se înțeleg și își poartă respectul.

Două evenimente publice, care au devenit virale, au determinat-o pe Michelle Obama să vorbească deschis despre relația de prietenie cu fostul președinte american George W. Bush. Fosta Primă Doamnă a SUA în perioada 2008-2016 a dezvăluit că a descoperit o latură a lui Bush pe care mulți nu o știu.

Este un bărbat frumos, amuzant, amabil și dulce”, a mărturisit soția lui Barack Obama într-un interviu acordat fiicei lui Bush, Jenna Bush Hager.

Camerele video au surprins două momente de afecțiune rară pe care fostul președinte le-a exprimat în public, în timpul a două înmormântări. În septembrie 2018, la înmormântarea fostului senator John McCain, George W. Bush i-a strecurat în palmă o bomboană mentolată, în timpul slujbei de adio. Barack Obama a văzut scena și a zâmbit surprins.

Fostul președinte a repetat gestul în decembrie 2018, la înmormântarea tatălui său, George Bush senior. Atunci, Bush junior s-a apropiat de Michelle Obama și i-a strecurat în palmă încă o bomboană. Gestul, surprins de camerele de filmare, a topit-o pe fosta Primă Doamnă.

Are prezența de spirit și simțul umorului pentru a-mi aduce o bomboană mentolată. Și-a propus să facă asta atunci și acolo, iar asta este frumusețea lui George Bush”, a dezvăluit Michelle Obama.

Fosta Primă Doamnă a mărturist că i-ar plăcea ca SUA să redevină o țară în care oamenii să nu se urască pentru că au viziuni și păreri diferite.

Citeste si:
Un irakian afiliat SI a încercat să îl asasineze pe George W. Bush...
Un irakian afiliat SI a...

Suntem cu toții americani. Tuturor ne pasă de familii și de copiii noștri și toți încercăm să mergem mai departe. Și avem viziuni diferite despre cum ar trebui să ajungem acolo”, a mai spus Michelle Obama.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.