Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu la care multe persoane ar visa datorită iubirii adevărate care a existat încă din prima clipă între ei.

Radu Vâlcan a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa și a dezvăluit modul în care aceștia au ajuns să se îndrăgostească.

Iubirea dintre ei a înflorit atunci când erau colegi pe platourile de la Buftea, perioadă în care Radu Vâlcan ar fi făcut orice pentru a o impresiona pe Adela Popescu:

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging (n.r. – zâmbește).

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!” , a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!

Prima vacanță împreună le-a unit destinele

„Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună”, a spus Radu Vâlcan.

Acesta nu s-a așteptat să existe vreo femeie care să îl schimbe radical, însă Adela a reușit acest lucru fără să își propună.

Citeste si:
Ce probleme a avut Adela Popescu în legătură cu bona din Republica...
Ce probleme a avut Adela...

„Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a mai adăugat Radu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.