Cel mai important gadget este telefonul: îl folosești zi de zi, pentru convorbiri, fotografii, video, jocuri, browsing pe net, chiar și filme sau muzică. Când știi că a venit momentul să cumperi un smartphone nou? Îți prezentăm cele mai importante motive să achiziționezi telefonul pe care-l dorești, pentru calitate superioară și performanțe de top.

Telefonul se descarcă prea repede

Tocmai pentru că îl utilizezi intensiv, smartphone-ul tău este expus degradării în tmp, mai ales acumulatorul. Dacă la început rezista și câteva zile fără să fie necesar un încărcător, ai ajuns ca după nici 20 de ore să ai nevoie de cuplarea telefonului pentru recharging?

Acesta este un motiv serios să-ți cumperi un smartphone nou, deoarece autonomia telefonului este foarte importantă în activitatea ta profesională. Iar în timpul liber trebuie să știi că te poți baza pe bateria telefonului, ca să te distrezi în compania filmelor și jocurilor preferate, oriunde te-ai afla.

Telefonul răspunde greu la comenzi

Sistemul de operare instalat pe telefonul tău permite rularea de aplicații diverse, la viteză mare și în condiții superioare de securitate informatică. Mobile banking, rețele sociale, mailuri, programe educative, de sport sau de nutriție - toate acestea sunt disponibile pe smartphone.

Când accesarea aplicațiilor nu mai este la fel de rapidă, apar delay-uri, blocaje sau erori, este vremea să-ți cumperi un smartphone nou. Nu-i de ajuns să resetezi telefonul, poți agrava situația și riști pierderea datelor din memoria device-ului tău preferat.

Ecranul telefonului este spart sau deteriorat

Achiziționează un telefon nou, dacă ecranul nu mai este funcțional. Fie că s-a spart ori s-a deteriorat, ai nevoie de un display impecabil, ca să vizualizezi imaginile la cel mai bun nivel de calitate. De câte ori faci o poză cu telefonul, trebuie să beneficiezi de toate facilitățile oferite de camera foto. Pe un ecran cu probleme nu vei reuși acest lucru.

Nu risca reparații ale ecranului sau improvizații în service. Bucățile de sticlă pot să ajungă la display sau la procesor, iar funcționarea telefonului este afectată.

Citeste si:
Top 4 greșeli de evitat atunci când cumperi un TV Smart
Top 4 greșeli de evitat...

A apărut un model nou al telefonului tău preferat

Un motiv bun să-ți schimbi telefonul este lansarea unui model nou. Mai ales dacă utilizezi smartphone-ul pentru postări pe rețele sociale, o cameră foto-video mai bună te va ajuta în activitatea ta profesională. Pentru că vorbim despre cel mai populat gadget IT&C, este firesc să-ți dorești un telefon de ultimă generație, cu ecran mare, ușor de manevrat, cu tehnologie 5G și noi opțiuni de gaming.

Sunt promoții atractive la tipurile de smartphone care îți plac

Cel mai bun motiv să-ți cumperi un telefon nou sunt promoțiile la modele de smartphone pe care le urmărești cu interes. Astfel poți să cumperi un telefon nou în rate fără dobândă*, la prețuri accesibile și în condiții de plată convenabile.

Utilizează cardul de cumpărături CardAvantaj și achiziționează smartphone-ul preferat în rate cu dobândă zero*, de la retailerii din rețeaua de magazine partenere. Poți să cumperi online sau să alegi modelele favorite de pe rafturile raioanelor de articole electronice și IT&C.

Citeste si:
Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea. De la pornesc...
Tavi Clonda, despre certurile...

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.