Revenirea în formă cu stil. MODIVO prezintă campania de imagine, care conține seturi frumoase de antrenament - atât pentru sala de sport, cât și pentru acasă sau în aer liber.

Începutul anului este un moment bun pentru a reveni la exerciții fizice regulate. Marca MODIVO vă încurajează să aveți grijă de sănătatea voastră - atât fizică, cât și psihică - și vă prezintă sesiunea de imagini Back to active. Oferta largă a multibrandului include articole vestimentare, încălțăminte și accesorii confortabile și funcționale, confecționate din materiale de calitate superioară, care se potrivesc oricărei activități fizice.

Campania de imagine Back to active de la MODIVO, inspirată din anii 1980, propune ținute de antrenament pentru femei și bărbați. Culori vii, neon, decupaje, accesorii specifice acelei epoci, cum ar fi jambierele până la gleznă și benzile de păr - sezonul sportiv promite să fie extrem de interesant!

Back to active pentru femei

Când vine vorba de confort în timpul oricărui tip de antrenament, nu există confort mai mare decât modelele de leggings bine ajustate. Jambierele mulate, cu talie înaltă și lungimea potrivită, asigură libertate de mișcare și arată foarte stilat. Printre preferatele acestui sezon se numără culorile luminoase și pline de energie, cum ar fi rozul, movul și portocaliul. Combinate cu un body mulat, acestea reprezintă setul perfect pentru yoga, pilates, sala de sport sau pentru un antrenament acasă. Pentru femeile cărora le place extravaganța, MODIVO recomandă completarea ținutei sportive cu jambiere colorate, contrastante, care îți vor condimenta look-ul de antrenament. Ținuta de antrenament poate fi transformată cu ușurință într-o ținută casual - un palton oversize, o bluză mare și o căciulă de lână formează un set casual perfect pentru orice ocazie!

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

Back to active pentru bărbați

În ceea ce privește îmbrăcămintea sport și accesoriile pentru bărbați, MODIVO vă încurajează să experimentați cu culorile. Compleurile monocrome confecționate din materiale de înaltă calitate, aerisite, în nuanțe deschise, tricouri clasice și pantaloni de trening confortabili, precum și pantofi specifici pentru sport. Fiecare va găsi ceva pentru sine!

MODIVO este o selecție uriașă de mărci sportive care oferă articole vestimentare și accesorii de cea mai bună calitate pentru exerciții fizice. Printre acestea se numără mărci precum FILA, Reebok, adidas, Converse, Nike, Ellesse, Vans, Champion și Salomon.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.