Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a susținut, pe pagina de Facebook, că „Guvernul PSD - PNL este împotriva sa" pentru că nu poate vrea să facă „înţelegeri obscure cu companii transpartinice".

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, declară că Guvernul este împotriva sa pentru că nu vrea „înțelegeri obscure”

„Ceea ce văd în faţa mea: Un Guvern PSD PNL împotriva unui primar; Trusturi de "presă" cumpărate de partidele PSD PNL pentru linşajul coordonat împotriva unui primar pe care doresc să-l prezinte "nebun, isteric, incompetent" (CNA confirmă că este cel mai linşat om din România);

Politicieni din PSD PNL care au depăşit decenţa sau bunul simţ şi declară că acel primar trebuie violat zile întregi sunt răsplătiţi cu funcţii publice şi recompensaţi; Foşti parteneri politici care în loc să ajute să fie aduse măsuri favorabile comunităţii ies la atac numindu-l „o minte bolnavă"", a scris Clotilde Armand pe contul de Facebook.

Edilul susţine că nu vrea să mimeze reforme. „De ce? Pentru că nu vreau să mimez reforme şi n-am creat un partid politic de la firul ierbii doar ca să-mi fie bine cu indemnizaţia şi subvenţia de la stat. Pentru că nu pot accepta să fac înţelegeri obscure cu companii transpartinice precum cele care au prejudiciat Primăria Sectorului 1 cu peste 1 miliard de lei.

Un sistem cleptocratic cu epoleţi încurcat de mine pentru că refuz să calc peste principii şi valori. Încă cred că nu sunt chiar atât de singură. Iar România celor care vor urma să stea aici şi să lupte e încă vie. Încă sper că bunul simţ, decenţa şi argumentele vor câştiga în faţa minciunii, ticăloşiei şi a imposturii. Eu nu voi face nici un pas înapoi. Voi merge până la capăt", a transmis primarul Sectorului 1.

Citeste si:
Cine va conduce Autoritatea Electorală Permanentă. Alegeri...
Cine va conduce Autoritatea...

Acuzații către PSD și PNL că au blocat proiectul „Termoficare de la soare”

Primarul Clotilde Armand a susținut, săptămâna trecută, că proiectul „Termoficare la soare”, care prevede instalarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură la toate blocurile din Sectorul 1, a fost blocat în Consiliul local „din motive politicianiste”.

„PNL şi PSD ne-au blocat în Consiliul local toate investiţiile propuse în peste 10 şedinţe, mai ales hotărârile care vizau eficientizarea energetică a imobilelor din Sectorul 1. Principalul proiect, 'Termoficare de la soare', care prevede instalarea de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură pe toate blocurile din Sectorul 1, a fost suspendat în Consiliul local din motive politicianiste, contrar interesului cetăţenilor", a afirmat Armand, într-o conferinţă de presă.

Citeste si:
Clotilde Armand a câştigat procesul împotriva companiei de...
Clotilde Armand a câştigat...

Oficialul a adăugat că aceasta este o investiție de care este nevoie în actuala perioadă de criză, luând seama că permite, „cu un proiect simplu”, cu o tehnologie deja aprobată, echiparea tuturor blocurilor din Sectorul 1 și acces „la o energie gratuită, inepuizabilă, nepoluată”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.