Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a infectat cu virusul COVID-19, au transmis niște surse din conducerea PSD. Din această cauză, oficialul a fost nevoit să anuleze întâlnirea cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Marcel Ciolacu s-a infectat cu coronavirus

Potrivit unor surse din conducerea PSD, Marcel Ciolacu a fost depistat pozitiv la COVID-19. Starea de sănătate a politicianului este bună. Din cauza infectării cu coronavirus a fost nevoit să anuleze întrevederea cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află într-o vizită de lucru la București.

„Este asimptomatic și se simte foarte bine bine. Marcel (Ciolacu - n.r.) își face teste periodic, iar de dimineață, pentru că avea programată întâlnirea cu Maia Sandu, s-a testat și i-a ieșit pozitiv”, au declarat surse din conducerea PSD.

La începutul anului, Marcel Ciolacu a mai fost infectat cu coronavirus și a fost nevoit să stea în izolare la Buzău, în urma întâlnirii cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID-19.

În ultima perioadă, în România numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 au crescut destul de mult, bilanțul zilnic ridicându-se la aproximativ 9.000 de cazuri. Alexandru Rafila este îngrijorat, în special pentru secțiile ATI, care se pare că vor fi arhipline la începutul lunii septembrie. Un nou val de COVID-19 acaparează populația din România. Autoritățile le recomandă din nou românilor să poarte masca de protecție pentru a reduce riscul de îmbolnăvire, în special în locurile închise și aglomerate.

Maia Sandu, în vizită la București. Iohannis susține Republica Moldova în aderarea la UE

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat vineri o vizită la București, unde s-a întâlnit cu omologul său, Klaus Iohannis. Aceștia au abordat mai multe teme care privesc dezvoltarea și viitorul celor două țări. Iohannis pune un accent deosebit pe relația dintre cele două state, mai ales acum când la un pas distanță se duce un adevărat război.

Citeste si:
Plafonarea adaosului la alimentele de bază expiră în 2 zile. Marcel...
Plafonarea adaosului la...

Klaus Iohannis a ținut să o felicite pe Maia Sandu pentru succesul obținerii statutului de candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană a Republicii Moldova și a menționat că România va continua să sprijine Republica Moldova în procesul de aderare la UE.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.