Actorul Claudiu Bleonț a dezvăluit recent că vrea să devină primar într-o comună din județul Cluj.

Claudiu Bleonț a acordat un interviu pentru Monitorul de Cluj, în care a discutat despre relația sa cu comuna Beliș, dar și cu întreaga regiune a Apusenilor.

”M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc. Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a povestit Bleonț pentru monitorulcj.ro.

Actorul spune că încă nu e hotărât dacă va candida ca independent sau dacă va căuta susținere politică. Acesta subliniază că decizia de a candida la primărie este una umană și nu politică. Totuși, Bleonț a fost deja căutat de mai multe partide, însă nu se grăbește să facă acest pas: ”în măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic.”

Actualul primar spune că nu a avut ocazia să îl cunoască personal, dar că îi urează succes lui Claudiu Bleonț în această cursă electorală: „Îi doresc succes. Nu îl cunosc personal. Fiecare are o șansă și are dreptul să încerce”, a afirmat Viorel Matiș.

Ulterior, pe Facebook, Claudiu Bleonț a mulțumit pentru valul de simpatie și de susținere apărut în urma interviului și anunțului său.

Acesta spune că se simte ”un candidat independent, care nu își prune să facă politică tributară unei doctrine politice... sau mai bine spus își propune să facă politica cetățeanului, politica locului, poltiica oamenilor.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.