Politica 8 Iunie 2020 17:21

Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în aer liber, de data aceasta la depoul de autobuze Vatra Luminoasă.

Cea de-a doua conferință organizată de Nicușor Dan în aer liber vine pe fondul incendiului din weekend. Duminică, un troleibuz a ars ca o torță în centrul Capitalei.

În urmă cu câteva zile, Nicușor Dan susținea o primă conferință de presă în aer liber, în Prelungirea Ghencea. Atunci, acesta a fost întrerupt de către viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, cu care Dan s-a și îmbrâncit de câteva ori.

Luni, Nicușor Dan a criticat situația dramtică în care se găsește STB, vinovată de această situație fiind administrația actuală, condusă de Gabriela Firea.

Acesta spune că Firea este ”un primar plângăcios”, după ce primarul a acuzat din nou o mână criminală care ar fi de vină pentru incendiu. ”Primarul nostru care tot mandatul ăsta a plâns, un primar plângăcios, a venit ieri și a anunțat că nu exclude un sabotaj. Vă aduc aminte că în decembrie 2018 au fost defecțiuni la sistemul de semaforizare, viceprimarul a acuzat o mână criminală care a umblat prin semafoarele municipalității ca să afecteze acest mandat glorios și s-a constatat că era o eroare a noii echipe a managementului traficului”, a afirmat Nicușor Dan.

Acesta mai spune că nu a vorbit cu Firea de când a avut loc incidentul cu Bădulescu, indicând că primarul general ”nu s-a limitat de acest gest regretabil.”

”Acum câteva zile a luat foc un autobuz. În urmă cu o săptămână un tramvai a deraiat. Nu e primul tramvai care deraiază. Toate aceste lucruri sunt rezultatul a zeci de ani de improvizații în societatea de transport a Bucureștiului. În ceea ce privește vehiculele societății de transport bucureștene, nu există o mentenanță profesionistă, așa cum ea ar trebui să fie făcută. În actualul mandat nu s-a făcut nicio investiție pe șinele de tramvai și nici pe calea de rulare a tramvaielor, nu s-a făcut nico investiție pe rețeaua electrică a troleibuzelor. Au fost numai puțin de patru licitații eșuate pentru achiziția de aer condiționat”, a mai afirmat Nicușor Dan în timpul conferinței de presă de la Vatra Luminoasă.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.