Politica 5 Iunie 2020 11:36

Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu au avut o serie de contre în această dimineață și au ajuns chiar să se îmbrâncească.

Candidat din partea PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă tocmai în Prelungirea Ghencea. Acesta a ales simbolic locul pentru a pune mai bine în evidență eșecurile din timpul mandatului Gabrielei Firea.

Nicușor Dan a subliniat că 250 de milioane de lei au fost investiți în infrastructura orașului de-a lungul perioadei 2017 - 2019. Acesta arată că banii sunt mai puțin de jumătate decât lucrarea pentru Prelungirea Ghencea.

Bădulescu a încercat să-l contreze, spunând că este ”fals, domnule, de ce nu prezinți execuația bugetară? Nu pot să te las.”

Viceprimarul PSD a încercat să întrerupă de mai multe ori discursul lui Nicușor Dan. Candidatul PNL l-a îmbrâncit pe Bădulescu de câteva ori, deoarece acesta nu respecta distanțarea socială.

Nicușor Dan le-a cerut scuze privitorilor pentru cele întâmplate: ”Ne scuzați pentru circ! Am pierdut 4 ani din viață și 4 miliarde de euro.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.